Elev på Samsø Efterskole

Samsø Efterskole er for dig, der vil prøve noget nyt i 8., 9. eller 10. klasse. Vi har cirka 40 forskellige og fede valgfag. Så hvis du har lyst til at dykke, ride, sejle, surfe, gå på jagt, flyve, springe faldskærm, spille musik, løbe adventure race eller noget helt andet, så er vi måske noget for dig. Vi giver dig udfordringer til lands, til vands og i luften!

Du kan mere, end du tror
Vi tror på dig! Og sammen kan vi flytte grænserne for, hvad du kan. Du bor på efterskolen, får undervisning på efterskolen, spiser på efterskolen. Kort sagt: Du LEVER på efterskolen. I 11 måneder er du en del af et stort fællesskab, hvor vi alle får hverdagen til at fungere, og hvor alle nyder og yder sit. Vennerne er aldrig langt væk.

"Tak for jeres uvurderlige bidrag til vores drengs udvikling af mod, vilje og evne til at tage livet på sig og deltage i og bidrage til dets mange små og store fællesskaber" (forældrecitat)

Styrk din faglighed
På Samsø Efterskole går vi op i undervisningskvalitet. Med niveaudelt undervisning på syv hold er du sikret faglige udfordringer, der matcher dine evner i alle boglige fag. Det giver dig bedre karakterer og et bedre udgangspunkt for din fremtidige uddannelse – og til dit liv!

Oplevelser for livet
Et år på Samsø Efterskole er noget helt unikt. Det er et sammenhold, man sjældent har oplevet - eller oplever igen. Det er en masse mennesker, som altid er meget tæt på, og som lærer hinanden at kende på godt og ondt. Det er undervisningen - den kedelige og den spændende. Det er suset og adrenalinen højt oppe under skyerne. Det er stilheden og roen i dybet. Det er farten over bølgerne. Det er afslapning og hygge. Det er maden. Det er sproget. Det er udholdenhed og udfordring. Det er grænseoverskridende. Det er rejsen mod det ukendte. Det er oplevelser der holder hele livet...

Det er Samsø Efterskole - til lands-, til vands- og i luften!

• efterskole med 10. klasse
  • efterskole med 8. klasse