Efterskolernes Dag på Samsø Efterskole

Søndag den 30. september holder vi Efterskolernes Dag på Samsø Efterskole - og det bliver en oplevelse, man helst ikke vil gå glip af! Vi har åbent hus fra klokken 10-17 og står klar til at vise vores mange fag og aktiviteter frem. 

At tage på efterskole på Samsø er noget helt unikt. Færgeturen til øen gør, at man sidder sammen i ro og fornemmer den særlige ø-stemning. Men på Samsø Efterskole er meget mere end ro og ø-stemning. Med 160 unge mennesker samlet på en skole, så er her altid masser af aktivitet. Og det vil I også opleve på Efterskolernes Dag!

Vi vil i løbet af dagen vise flere af vores ca. 35 valgfag frem. Musikholdet spiller op i musiklokalet, og på sportspladsen øver golfspillerne deres indspil til green. Dykkerne vil foretage året laveste dyk i et 1000 liters vandkar, men de vil gerne fortælle om de oplevelser de allerede nu har haft på lidt dybere vand rundt om Samsø. 

Surferne vil opsætte deres surfsimulator, så du kan prøve at komme en tur på boardet, uden risiko for at falde i vandet og blive våd. Billedfagsholdet arbejder med hele farvepaletten og viser og fortæller gerne om, hvad de er ved at kreere. På skolens udeområde vil både jagtholdet, falkejagtholdet, friluftsholdet og ridning vise og fortælle om hvad de laver i deres fag.

Men det er jo blot de valgfag, der vises frem. Det du virkelig skal opleve, er stemningen på Samsø Efterskole. Fællesskabet og engagementet fra de elever, der stolte viser rundt og fortæller om deres skole og hverdag. En hverdag med masser af aktivitet, fællesskaber og plads til personlig udvikling.

Skolens forstander vil i løbet af dagen holde 3 foredrag om skolens hverdag, værdier og muligheder. For at imødese både krop og sjæl, vil køkkenet sørge for at der også vil være lidt at spise. Ved første foredrag klokken 11.30 vil der være lidt mad, og ved de to efterfølgende vil der være kaffe og kage.

Så kom på besøg og se hvad vi kan. Til lands, til vands og i luften! Vi glæder os til at se jer!

Se program for Efterskolernes Dag her

Har du ikke mulighed for at kigge forbi på Efterskolernes Dag, er du altid velkommen til at kigge forbi på en af vores andre besøgsdage.