Bodytoning for piger

Samsø Efterskoles valgfagstyper

Bliver du også glad af at bevæge dig og udfordre dig selv kropsligt? Så vælg valgfaget bodytoning!

Vi fokuserer på at bevægelse skal være sjovt og lærerigt. Det vigtigste er at du kan mærke glæden ved bevægelse og har en motivation for at røre dig sammen med andre.

Vi kommer til at arbejde med forskellige træningsformer såsom; rytmisk gymnastik, dansestilarter, træning med kropsvægt og ekstra vægt. I de forskellige træningsformer fokuserer vi på kondition, koordination, bevægelse, musik, leg og styrke.

Målet med undervisningen er at give eleverne mulighed for at tilegne sig gode bevægelsesoplevelser for derigennem at opnå større kropsbevidsthed, samt motivere eleverne til at holde sig i form. Bodytoning er for alle, uanset niveau og erfaring. Faget er derudover KUN for piger.

Så vælg bodytoning hvis du er klar på træning hvor humøret altid er højt og hvor glæden ved bevægelse er i centrum.