Fysisk træning på Samsø efterskole

Samsø Efterskoles valgfagstyper

Vil du lære om kroppen og blive bedre til at bruge den? Så vælg valgfaget Fysisk træning!

Gennem træning der udfordrer koordination, styrke, udholdenhed, balance, kondition og smidighed er vores mål at blive sundere og stærkere. Undervisningen fungerer altid som holdtræning, hvilket er socialt og ofte sjovt!

Målet med undervisningen er at give eleverne viden om træning og kroppen i arbejde, sådan at de bliver i stand til at sammensætte deres egen træning. Samsø Efterskole råder over eget træningslokale med forskellige kredsløbstræningsmaskiner og styrketræningsudstyr, som eleverne kan bruge.

Valgfaget er for alle, uanset niveau og erfaring. Så kom med, hvis du har lyst til at brænde en masse energi af i selskab med andre, mens du har et smil på læben.

Læs også om valgfaget Bodytoning for piger.